Kako staviti na rokomet

Če se ukvarjate z rokometom, ste verjetno kdaj pomislili na stave na izid. Vendar ima igra veliko več možnosti. Na primer, lahko stavite na skupni seštevek nad/pod tekmo. Pri tej vrsti stave stavite, da bo ekipa dosegla več golov kot njeni nasprotniki ali da bo ekipa dosegla manj golov. Kvote za skupno zmago/poraz segajo od -110 do +130.

Lahko tudi stavite na zmagovalca turnirja. Večina rokometnih turnirjev poteka letno, stave na zmagovalca pa zahtevajo zmagovalno ekipo. Izplačila so določena s kvotami denarne linije za ime vsake ekipe. Če zmagate, boste osvojili določen znesek. Če izgubiš, boš izgubil. Torej lahko stavite na pod/nad vsoto igre in še vedno imate dobiček.

Kvote na rokometni tekmi se zelo razlikujejo, zato se morate zavedati možnosti stav za vsako tekmo. Nemška bundesliga je najbolj priljubljena liga na svetu in se začne avgusta. Sestavljen je iz 18 ekip in vključuje napredovanje in izpadanje. Druga tekmovanja v tem športu vključujejo špansko ligo ASOBAL, ki vključuje šestnajst ekip, in LNH Starligue, ki vključuje 14 ekip. To je vznemirljiv način stave na igro.

Rokometne tekme so pogosto krajše, zato boste morda želeli preveriti prenos v živo in preveriti, ali lahko najdete odlično ceno. Za razliko od nogometa rokometne tekme trajajo 60 minut in lahko zagotovijo solidne dobičke. Seveda lahko denar izplačate kadarkoli. Če pa to storite prezgodaj, boste izgubili največjo možno zmago. Če lahko najdete najboljšo ceno, lahko izplačate, ko so kvote najnižje.

Tako kot pri nogometu so možnosti stav na rokomet zelo različne. Čeprav lahko izbirate med različnimi vrstami stav, je najbolje, da ostanete pri ekipi visokega profila. Ne glede na to, kako se odločite za stavo, obstaja veliko načinov za stavo na igro. Obstaja tudi širok nabor stavnih možnosti. Pravzaprav lahko stavite celo na neodločen izid. Obstaja veliko različnih virov nasvetov za stave na rokomet za dnevne igre.

Možnosti rokometnih stav segajo od preprostih do zapletenih. Na primer, lahko stavite na število doseženih golov med tekmo. Tekma z doseganjem zadetkov je odličen kraj za stavo na skupni seštevek. Skupaj 45 golov je odlična stava za ljubitelje tega športa. Ta stava se izplača, če obe ekipi dosežeta več golov kot nasprotnika. Drugi dve stavni možnosti za rokomet sta stavi nad/pod.

Druga možnost rokometnih stav je stava na to, koliko bo ekipa zmagala na tekmi. Ta stava je sklenjena z uporabo preproste strukture nad/pod stavo. Če ekipa zmaga z določenim zneskom, zmaga. Ekipa, ki je pod določenim zneskom, pa ni upravičena do zmage. Če je skupni znesek pod/več večji od končnega rezultata, je stava izgubljena.