Vrste rokometnih stav

Obstaja veliko vrst rokometnih stav, vključno z zbiralniki, stavami na hendikep in stavami na tekmo. Vsi vam lahko zagotovijo dobro donosnost naložbe, vendar lahko najdete najboljšo ceno, če pogledate vse različne razpoložljive trge. Obstajajo tudi stave na hendikep, katerih namen je uravnotežiti rezultate s stavami na stran, za katero menite, da bo zmagala z določeno razliko. Ta stava je najbolj priljubljena izmed vseh rokometnih stavnih možnosti.

Druga vrsta rokometnih stav je ponudbena stava, ki je odlična izbira za tiste, ki radi analizirajo rokometne tekme in spremljajo uspešnost svojih ekip skozi sezono. Stavite lahko na število golov, ki jih doseže ekipa ali posamezni igralec. Te kvote so na splošno višje od drugih dveh vrst, vendar se morate zavedati, da jih je težje postaviti kot drugi dve. Namesto tega lahko stavite na fiksni znesek za vse tekme zapored brez izenačenih rezultatov.

Stave na prihodnost so na voljo tudi na rokometne tekme. S temi stavami lahko stavite na to, ali bo ekipa zmagala v ligi ali na dogodku. Prav tako lahko stavite na možnost ekipe, da se prebije skozi skupinski del ali celotno sezono. Ta vrsta rokometnih stav vam omogoča, da stavite na izid tekme, ko se zgodi. Upoštevati morate, da se kvote za uspešnost vsake ekipe razlikujejo. Vedno lahko sklenete stavo, ki je vredna nekaj dolarjev.

Priljubljena vrsta rokometnih stav je stava na hendikep. To je bolj specifično od drugih dveh vrst stav. Pri stavah na hendikep ocenjujete, koliko golov bo dosegla ekipa. Ta stava je v rokometu zelo pogosta, saj obe ekipi pogosto dosežeta vsaj 20 golov. V večini primerov boste želeli staviti na ekipo, ki ima prednost domačih gledalcev. Zato je pomembno razumeti, kako bo okolje vplivalo na izid tekme, preden sklenete stavo.

Druga vrsta rokometnih stav je stava več/pod. Ta stava temelji na preprosti dvosmerni strukturi stav. Stavnica določi skupni rezultat za igro na podlagi talenta in spretnosti ekip. Stavniki se morajo nato odločiti, ali bo končni rezultat višji ali nižji od objavljenega rezultata. Vendar je ta vrsta stave bolj zapletena kot stava več/pod, ki temelji na končnem rezultatu ekipe.

Obstaja veliko vrst rokometnih stav in želeli boste izbrati tiste, ki vam najbolj ustrezajo. Nekatere izmed najlažjih stav na zmagovalce tekem, stave nad/pod in stave na podporne stave. Ne glede na vaše želje je pomembno, da se držite tistih, ki jih dobro poznate in dobro razumete, kako skleniti stavo. In nikoli ne pozabite, da je stava na pod/nad stavo najbolj zapletena vrsta.